PALANDUZ ANADOLU LİSESİ FARKINI GÖSTERDİ
Reklam
Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

PALANDUZ ANADOLU LİSESİ FARKINI GÖSTERDİ

PALANDUZ ANADOLU LİSESİ FARKINI GÖSTERDİ

10 Mayıs 2016 - 10:14 - Güncelleme: 10 Mayıs 2016 - 10:24
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisa da yapılan Avrupa Okul Ortakları Ağı (e Twinnig) Bölgesel Çalıştayında Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencileri yapmış oldukları proje ile farkını gösterdi.

 

Görsel sanatlar öğretmeni Mustafa Baloğlu koordinatörlüğünde hazırlanan ve Okul idaresi, Okul Öğretmenleri, Okul Aile birliği, E Twining Kulübü öğrencileri ve Okulu yaptıran Hayırsever Selim Palanduz’un destekleri ile hazırlanan Etwining projeleri kapsamında “Lıwıng Hancrafts” Kula El Sanatları projesi 46 preje içinde Birinci seçildi.
Anemon Otel’de yapılan çalıştaya Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Ar-Ge Sorumlusu Necmettin Okumuş, e twinnig çalıştayının farklı illerden gelen temsilcileri, Manisa ve farklı illerden gelen öğretmenler katıldı.

“AMACIMIZ AVRUPA’DA DAHA FAZLA PROJE İLE YER ALABİLMEK”
 

Avrupa Okul Ortakları Ağı (e Twinnig) Manisa İl Koordinatörü Ahmet Morsümbül, şimdiye kadar belirledikleri hedeflerini gerçekleştirdiklerini söyleyerek bundan sonraki amaçlarının Avrupa’daki yarışmalarda Manisa’dan katılan proje sayısını artırmak olduğunu vurguladı. Morsümbül, “İl Milli Eğitim ve Ar-ge birimi olarak Manisa’daki öğretmenlerin sayılarını artırmaya çalıştık. E twinnig’i tanıtmak ve üye sayımızı artırmaktı. Bunun dışında ilçe seminerlerine devam etik. Amacımız proje sayımızı artırmaktı. İl Milli Eğitim Ar-Ge birimi olarak Manisa’nın en iyi e twinnig projesini seçebilmekti. Sadece öğretmenler değil öğrencilerde bu sistemin içine dahil olabilmesi için ‘Bana Projeni Anlat’ yarışması düzenledik. Yarışmamızın birincisini burada sizlere sunacağız. Avrupa’da öğretmenler sunuyordu projeleri fakat biz bir ilki gerçekleştirerek öğrencilere projelerini sunma imkânı tanıdık. Bunun yanında önceki dönemlerde üye ve proje sayımız azdı fakat yarışmadan sonra 225 üye ve 106 proje yarışmaya dâhil oldu. Geçen yıl belirdiğimiz tüm hedeflere ulaştık. Bundan sonraki hedefimiz ise Avrupa’da Manisa’dan kalite ödülü alan sayısını artırmak. Avrupa’nın en iyilerinin seçildiği projelere Manisa’dan öğretmenlerimizin dâhil olmasını istiyoruz.” dedi.

ÇOK MUTLUYUZ

Kula Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi müdürü Abdullah Akaya “ Sonuçların açıklanmasından sonra 46 projenin arasında okulumuzun yapmış olduğu projenin birinci olması bizi çok mutlu etti Bu projede emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyor bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum dedi.
 

989356.jpg
3659168.jpg
7669091.jpg
1375299.jpg
545290.jpg
5850538.jpg
585875.jpg
2949268.jpg
9163654.jpg
4758196.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x